SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

vloer horeca, horecavloer, HACCP vloer

Horeca vloer keuken

De vloer in de horeca keuken is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Het zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor de veiligheid en functionaliteit. Ook dient een horeca keuken vloer aan verschillende eisen te voldoen. Een betonvloer? Die voldoet aan al deze eisen! Lees snel verder voor alle informatie over een betonvloer als horeca vloer in de keuken!

Wat is een horeca keuken vloer?

Er zijn in de horeca veel verschillende gelegenheden waar we een keuken in terug vinden. Denk hierbij aan restaurants, cafés en hotels. Een horeca vloer moet allereerst veilig en hygiënisch zijn. Kies bijvoorbeeld voor een niet te gladde vloer, en niet voor een vloer met naden.

betonvloer restaurant, restaurant betonvloer

Waar moet een horeca vloer in de keuken aan voldoen?

Zoals we al zeiden moet een horeca vloer veilig zijn. Dit kan door de vloer niet te glad af te werken. Daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vloeistofdicht is. Daarnaast is hygiëne ook een belangrijk punt waar de vloer aan moet voldoen.

Alle horecagelegenheden die te maken hebben met voedsel, zijn verplicht een voedselveiligheidssysteem op te stellen. Dit systeem moet voldoen aan de HACCP-richtlijnen. Een hygiënische keuken die aan deze richtlijnen voldoet, is er een die goed te onderhouden is. Verder moet de vloer naadloos, en ondoordringbaar zijn voor water, olie en vet. Ook mag vuil zich niet aan de vloer kunnen hechten, zodat er geen schimmels kunnen ontstaan!

Het storten van een horeca vloer

Wij storten de betonvloer in de keuken van jouw horecagelegenheid. Vervolgens werken we deze af met vlindermachines. Dit zorgt voor één geheel met een 95% dichte toplaag. Hierdoor is de gevlinderde betonvloer zeer geschikt als HACCP-vloer. De kans op losse deeltjes, gruis en andere slijtagekenmerken zijn vrijwel niet bij een betonvloer

Gekleurde betonvloer, betonvloer gekleurd

Vloeistofdichte vloer

Naast onze ‘standaard’ HACCP vloeren, kunnen wij ook volledig vloeistofdichte vloeren leveren. Voor deze vloeren gebruiken wij een andere samenstelling dan voor onze gevlinderde betonvloeren. Ook werken wij deze 100% vuil- en vloeistofafstotende vloeren anders af. We werken hierbij met een coating. Ook deze vloeren voldoen natuurlijk aan de HACCP-normen.

Let hierbij wel op! Voor een volledig vloeistofdichte vloer is een VVV-verklaring nodig.

Voordelen betonnen horeca vloer in de keuken

Onze betonvloeren zijn geschikt voor verschillende toepassingen in de horeca. Zo kun je naast de keuken, ook bijvoorbeeld, het restaurant zelf door ons laten storten.

Betonvloeren zijn naadloos en vuil- en vloeistofafstotend. Hierdoor haal je vuil en vloeistoffen makkelijk van je vloer af.

Ook is een betonvloer duurzaam, slijt- en krasvast, brandwerend en bestand tegen zware materialen!

Keuken horeca vloer

Ben jij eruit? Kies je voor een betonvloer als horeca vloer in de keuken? Goede keuze! Bij ons ben je aan het juiste adres voor hygiënische, veilige en onderhoudsvriendelijke horeca vloeren. Vraag vrijblijvend een offerte op, of maak een afspraak in onze showroom! Zien wij je snel?
Offerte opvragen Afspraak maken

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8.00-12.30 / 13.00-17.00

Bezoek onze showroom alleen op afspraak.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.