SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Bierbrouwerijvloer

Een bierbrouwerij is een stoere en karakteristieke omgeving. Hier hoort dan ook een vloer met karakter bij. Ook is het belangrijk dat de vloer in uw bierbrouwerij tegen een stootje kan. Er wordt met zware tanks overheen gereden. Een sterkere vloer dan een betonvloer bestaat eigenlijk niet. Dat maakt beton zeer geschikt als bierbrouwerijvloer.

In een bierbrouwerij wordt vaak met zuren gewerkt. Wij leveren betonvloeren leveren die geschikt zijn voor uw bierbrouwerij. Dit doen we door middel van een speciale betonmix. Op deze manier is de vloer in uw brouwerij bestand tegen loog en zuur.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Gevlinderde betonvloer

De betonvloeren die wij realiseren zijn gevlinderde betonvloeren. We storten het beton met een betonpomp in de gewenste ruimte. Dit laten we gedeeltelijk uitharden en vervolgens vlinderen we het beton. Dit resulteert in een betonvloer met een sterk verdichte toplaag. Door het vlinderen trillen we namelijk de grove delen naar beneden en komen de fijne deeltjes bovenop te liggen. Tijdens het vlinderen strooien we ook de gekozen kleurpigmenten in de toplaag van uw bierbrouwerijvloer. Dit is uiteraard niet verplicht, maar zo weet u wel welke kleur u kunt verwachten. Zonder kleurpigmenten geven we namelijk geen enkele garantie op de kleur. Dit is afhankelijk van het zand dat de betoncentrale toevoegt aan de betonmix.

bierbrouwerijvloer

Betonvloer impregneren

Om de betonvloer zo vlekbestendig mogelijk te maken, adviseren wij altijd om de vloer te impregneren. Tijdens het impregneren vullen we de openstaande poriën van de vloer op. Hierdoor is de vloer voor ongeveer 95% vloeistof- en waterafstotend. Voordat we de vloer impregneren schuren we de vloer iets op. De poriën van de vloer komen dan meer open te staan. Zo is er een betere opname van het impregneermiddel.

Betonvloer onder afschot

De betonvloer in uw bierbrouwerij realiseren we altijd onder afschot. Dit doen we zodat de vloer alle vloeistoffen juist afvoert. We kunnen de vloer onder afschot naar goten maken. We verwerken de goten dan ook helemaal in u betonvloer. Op deze manier zijn onze vloeren zeer geschikt voor bierbrouwerijen.

Voordelen betonvloer in uw bierbrouwerij

 • Bestand tegen loog en zuren
 • Aan te brengen onder afschot inclusief goten
 • Bestand tegen zware voertuigen
 • Krasvast
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Voordeliger bij grotere oppervlaktes
 • Brandwerend
 • Naadloos

Werkwijze betonvloer in bierbrouwerij

Het aanbrengen van een betonvloer in uw bierbrouwerij gaat als volgt te werk:

 • We beginnen met het leggen van de wapening
 • De aansluitingen van puien en dorpels controleren en het bepalen van de vloerhoogte
 • Bekisting van de rand beëindigen en stellen van RVS strippen en stroken
 • Het storten en vlinderen van de betonvloer
 • Diverse afwerkingen om de betonvloer hufterproof te maken

Benieuwd wat de kosten zijn voor een vloer in uw bierbrouwerij? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we geheel vrijblijvend alle opties.
Contact opnemen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.