SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Industriële vloeren

Een betonvloer is een zeer geschikte vloer als industriële vloer. Een betonvloer is namelijk een stevige en onderhoudsvriendelijke vloer. Industriële vloeren zijn ideaal voor in uw bedrijfspand of werkruimte. Op deze pagina vertellen wij u alles over onze industriële vloeren. We bespreken de voordelen, hoe we de vloer aanbrengen en wat de kenmerken zijn.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Gevlinderde betonvloer

Voor in de industrie bestaat er eigenlijk geen betere vloer dan een betonvloer. Een betonvloer is namelijk keihard en geeft nauwelijks tot niet mee. Zeer geschikt dus voor een ruimte waarin veel grote machines staan of waar met tanks overheen gereden wordt. De betonvloeren die wij maken zijn gevlinderde betonvloeren. We storten beton met een betonpomp in de gewenste ruimte en vervolgens vlinderen we de vloer. Dit zorgt voor een gladde, onderhoudsvriendelijke vloer.

Voordelen industriële betonvloer

Hieronder hebben we voor u de voordelen van een industriële betonvloer op een rij gezet.

  • Kras- en slijtvast
  • Volledig naadloos
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Natuurlijke uitstraling
  • Brandwerend

Kenmerken industriële betonvloer

Scheurvorming

Kenmerkend voor een betonvloer is de kans op scheurvorming. Dit geeft een industriële uitstraling aan de vloeren. De scheuren die ontstaan komen wij te allen tijde opvullen. Als we dit niet doen kan er vuil in achter blijven.

Kleurnuances

Wij kleuren betonvloeren door pigmentpoeder in de toplaag te strooien. Wij doen ons best om de door u uitgezochte kleur zo veel mogelijk te realiseren. Echter kan het zijn dat er lichte nuances optreden in de kleur.

Industriële vloer in uw horecagelegenheid

Een betonvloer is een zeer geschikte vloer voor in de horeca. Voor de keuken of het restaurant zelf. Het is een naadloze en onderhoudsvriendelijke vloer. In de keuken van uw restaurant is het van belang dat er gewerkt wordt volgens de hygiënecode HACCP. Onze industriële vloeren voldoen aan deze voorwaarden en zijn daarom uitermate geschikt voor uw horecagelegenheid.

Industrievloer onder afschot

In de horeca is het van belang dat uw vloer onder afschot komt te liggen. Zo kunnen vloeistoffen e.d. goed weglopen en dit voorkomt plasjes op de vloer. Het maximale afschot wat wij realiseren is 1 cm. Zo is er voldoende afschot voor het weglopen van vloeistoffen. Indien we het afschot 1.5 cm maken dan kan het zijn dat uw medewerkers last krijgen van bijvoorbeeld hun rug.

Dikte industrievloer

De dikte van de betonvloer is afhankelijk van het uiteindelijke doel hiervan. Is het een vloer waar veel tanks overheen gaan rijden, bijvoorbeeld in een bierbrouwerij, dan is het belangrijk dat de vloer dik genoeg is om het gewicht te dragen. We storten het beton meestal tussen de 15-25 cm dik.

Sterkte betonvloer

Zoals eerder op deze pagina aangegeven is beton keihard. Hierdoor is het een zeer geschikte vloer voor in de industrie! Het is stoot- en krasvast en geeft ook niet mee. Om een betonvloer constructief sterker te maken zijn onze betonvloeren altijd voorzien van wapeningsnetten. Afhankelijk van de dikte van de betonvloer doen we dit in twee lagen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze industriële vloeren? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.