SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Industriële vloeren

Betonvloeren zijn ideale vloeren wanneer het gaat om industriële vloeren. Een betonnen vloer is een stevige, sterke en onderhoudsvriendelijke vloer. Industriële vloeren zijn ideaal voor in uw bedrijfspand of werkruimte. Op deze pagina vertellen wij u alles over onze betonnen industriële vloeren.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Gevlinderde betonvloer

In de industrie bestaat er eigenlijk geen idealere vloer dan een betonvloer. Een betonvloer is namelijk sterk, keihard en kan wel tegen een stootje! Hierdoor is deze vloer dus zeer geschikt voor een ruimte met grote, zware machines.

Wij leveren gevlinderde betonvloeren. Hierbij storten wij beton met een betonpomp in de gewenste ruimte. Wanneer het beton gedeeltelijk is uitgehard vlinderen we de vloer. Dit zorgt voor een gladde, naadloze en onderhoudsvriendelijke vloer.

bierbrouwerij, bier brouwen

Voordelen industriële betonvloer

Hieronder hebben we voor u de voordelen van een industriële betonvloer op een rij gezet.

  • Kras- en slijtvast;
  • Volledig naadloos;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming;
  • Natuurlijke uitstraling;
  • Brandwerend.

Kenmerken industriële betonvloer

Scheurvorming

Een betonvloer is een natuurproduct. Hierdoor is er altijd kans op scheurvorming in deze vloer. Dit geeft ook meteen een industriële en geleefde uitstraling. Wij geven garantie op de vloer, dat mochten er scheuren komen, wij deze kosteloos opvullen. Hiermee zijn wij de enige in Nederland! Zo blijft de industrievloer hygiënisch.

Kleurnuances

Wanneer wij een betonvloer zonder kleurpigmenten realiseren, weten we niet exact welke kleur uw industriële vloer wordt. Om deze reden bieden wij kleurpigmenten aan in verschillende grijstinten en zandkleuren. Ook een mix van verschillende kleurpigmenten is mogelijk. Zo kunt u uw ideale betonvloer samenstellen.

gevlinderde betonvloer, Bierbrouwerijvloer

Industriële vloer in uw horecagelegenheid

Een betonvloer is de ideale vloer in horecagelegenheden. Zelfs voor in de keuken of in uw restaurant. Een betonnen industrievloer is een naadloze en onderhoudsvriendelijke vloer. Daarnaast kunnen wij ook werken volgens de HACCP-norm.

Industrievloer onder afschot

Er zijn verschillende situaties waarbij het belangrijk is dat uw vloer onder afschot komt te liggen. Zo kunnen vloeistoffen etc. goed weglopen. Dit voorkomt plassen op de vloer. Het afschot wat wij hierbij realiseren is 1,5 centimeter per strekkende meter. Zo is er voldoende afschot voor het weglopen van vloeistoffen.

Bierbrouwerijvloer in Utrecht ruimte

Sterkte betonvloer

Zoals eerder op deze pagina aangegeven is beton keihard. Hierdoor is het een zeer geschikte vloer voor in de industrie! De vloer is slijt- en krasvast en geeft ook niet zomaar mee. Om een betonvloer constructief sterker te maken voorzien we onze industriële vloeren altijd van dubbele wapeningsnetten.

Meer informatie over industriële vloeren

Wilt u meer informatie ontvangen over onze industriële vloeren? Neem contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom. We voorzien u graag van een passend advies.
Contact opnemen!

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.