SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Over ons

Maak kennis met Willem Betonwerken. Een gespecialiseerd en vakkundig team uit het midden van het land met passie voor beton! Iedere dag werken we hard met liefde en passie om betonwerken- en vloeren te realiseren.

Wij zijn in 2008 begonnen met het realiseren van betonwerken- en vloeren. Al snel daarna hebben we besloten om de betonwerken en designbetonvloeren (voor de particulier) op te splitsen. Sindsdien gaan we verder onder de namen Willem Betonwerken BV en Willem Designvloeren BV.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij een vakkundige partij op het gebied van al uw betonwerken. Daarnaast hebben wij ca 15 vaste medewerkers in dienst, die mede de projecten begeleiden. Hierdoor heeft u één vast aanspreekpunt voor het gehele proces. Door de flexibele schil van zzp-ers om ons bedrijf, die in de meeste gevallen al meer dan 10 jaar voor ons werken, kunnen we snel en flexibel schakelen.

Bij ons in de Betuwe houden wij ons aan het gezegde: een man een man, een woord een woord. De no nonsens mentaliteit die niet te vangen is. Onze visie is met onze mensen mooie dingen maken. En met die mensen bedoelen we natuurlijk ons personeel en groot aantal vaste zzp-ers.

Heeft u plannen om een beton (constructie)vloer te realiseren? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken geheel vrijblijvend in onze showroom alle mogelijkheden, onder het genot van een kopje koffie of een drankje.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Showroom

Showroom

Kom eens gezellig bij ons langs. Na het maken van een afspraak kunt u samen met onze medewerkers uitgebreid de vloeren bekijken.

Klantenservice

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag. Of het nu gaat om vrijblijvende informatie of het uitzoeken van een vloer; we staan voor u paraat.

Vacatures

Vacatures

Leg jij ook zo graag? We zijn altijd wel op zoek naar medewerkers die passen binnen ons team. Bekijk de vacatures en solliciteer direct.

Willem designvloeren: een vleugje historie

Door de toenemende vraag naar woonbeton en beton design vloeren en betonwerken hebben we in 2008 voor een opsplitsing gekozen in bedrijf en website.

Speerpunten van onze organisatie zijn:
Klantvriendelijk, Persoonlijk. Kwaliteit en Service zijn bij ons vanzelfsprekend en staan bovenaan. Bovendien leveren we de echte woonbeton uit italie.

Voordelen van onze producten: We leveren originele woonbeton uit Italië en dus geen imitatie producten. Verder kunt u in onze showroom vele kleuren en soorten van de woonbeton bewonderen. Ook in de manier van afwerken en nabehandelen zijn er verschillende variaties te bekijken. Graag geven we u een persoonlijk advies zodat u echt kan leven op de vloer zonder bezorgd te zijn over beschadigingen en vlekken.

Wij komen uit de Betuwe (Opheusden) en bij ons geldt het gezegde nog: een man een man een woord een woord. U krijgt één aanspreekpunt die de bouw begeleidt en u blijft informeren over de vorderingen. Wij werken snel, vakkundig en beschikken of flexibele vakmensen, zodat we uw project efficiënt kunnen opleveren.

Graag vernemen we uw vragen cq opdrachten. Voor aannemer en particulier, projecten groot of klein, voor beton moet u bij Willem Designvloeren zijn.

Met vriendelijke groet,

Willem van Engelenhoven & Team Willem Designvloeren

Ons meest recente werk