SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Over ons

Maak kennis met Willem Betonwerken. Een gespecialiseerd en vakkundig team uit het midden van het land met passie voor beton! Iedere dag werken we hard met liefde en passie om betonwerken- en vloeren te realiseren.

Wij zijn in 2008 begonnen met het realiseren van betonwerken- en vloeren. Al snel daarna hebben we besloten om de betonwerken en designbetonvloeren (voor de particulier) op te splitsen. Sindsdien gaan we verder onder de namen Willem Betonwerken BV en Willem Designvloeren BV.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij een vakkundige partij op het gebied van al uw betonwerken. Daarnaast hebben wij ca 15 vaste medewerkers in dienst, die mede de projecten begeleiden. Hierdoor heeft u één vast aanspreekpunt voor het gehele proces. Door de flexibele schil van zzp-ers om ons bedrijf, die in de meeste gevallen al meer dan 10 jaar voor ons werken, kunnen we snel en flexibel schakelen.

Bij ons in de Betuwe houden wij ons aan het gezegde: een man een man, een woord een woord. Een no nonsens mentaliteit die niet te vangen is.

De visie van onze organisatie? Met ons personeel en vaste zzp-ers mooie dingen van beton maken.

Heeft u plannen om een beton (constructie)vloer te realiseren? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken geheel vrijblijvend in onze showroom alle mogelijkheden, onder het genot van een kopje koffie of een drankje.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Showroom

Showroom

Kom eens gezellig bij ons langs. Na het maken van een afspraak kunt u samen met onze medewerkers uitgebreid de vloeren bekijken.

Klantenservice

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag. Of het nu gaat om vrijblijvende informatie of het uitzoeken van een vloer; we staan voor u paraat.

Vacatures

Vacatures

Leg jij ook zo graag? We zijn altijd wel op zoek naar medewerkers die passen binnen ons team. Bekijk de vacatures en solliciteer direct.

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.