SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Showroomvloer

Heeft u een nieuwe showroomvloer nodig? Overweeg dan eens een gevlinderde betonvloer. Een betonvloer heeft een strakke en neutrale uitstraling. Hierdoor is deze vloer toe te passen in iedere showroom. Het is belangrijk dat de producten die in de showroom staan, de sfeer bepalen. Kies daarom voor een neutrale basis.

 

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Betonnen showroomvloer

Een betonnen showroomvloer is een constructieve vloer die we storten in de desgewenste ruimte. Vervolgens vlinderen we de vloer. Dit doen we om een sterke, gladde en verdichte toplaag te creëren. Ook geeft het vlinderen van het beton een gewolkt en gevlamd effect aan de vloer. Dit geeft de vloer karakter.

Tijdens het vlinderen strooien we de gewenste kleurpigmenten in de toplaag. Zo wordt de kleur echt in het beton verwerkt en slijt dit niet meer. We bieden verschillende grijstinten en zandkleuren aan.

Op de vloer in uw showroom zal veel gelopen worden. Daarom is het belangrijk dat deze vloer goed beschermd is. Wij adviseren u om de betonvloer te laten impregneren. Het impregneren zorgt voor een vuil- en vloeistofafstotende laag.

Een gevlinderde betonvloer

Voordelen betonvloer in uw showroom

  • Krasvast;
  • Slijtvast;
  • Brandwerend;
  • Naadloos en hierdoor onderhoudsvriendelijk;
  • Strakke, karakteristieke en neutrale uitstraling;
  • Verkrijgbaar in verschillende grijstinten en zandkleuren;
  • Bestand tegen zware materialen zoals stellingen.

Showroom Essenz

Proces betonvloer storten

Wanneer wij een betonnen showroomvloer komen storten en afwerken, gaan we als het volgt te werk:

Wanneer de offerte ondertekend is, en de planning staat, komen wij ongeveer 2 weken van tevoren inmeten. Tijdens het inmeten controleren we het exacte aantal vierkante meters, hoeveel dikte we kwijt kunnen en kijken we naar de aansluitingen op dorpels, puien en trappen etc.

Een aantal dagen na het inmeten, en een paar dagen voor het storten, starten we met de voorbereidingen. Deze voorbereidingen bestaan uit het leggen van folie, het leggen van vloerverwarming (optie) en het leggen van de wapening. Ook plakken we de wanden, dorpels, kozijnen en puien af en plaatsen de randisolatie.

Een aantal dagen later is het zover en komen we het beton storten. Dit beton komt uit een betoncentrale in de buurt. Het vloeibare mengsel komt via een slang uit de betonwagen in uw showroom. We verdelen het betonmengsel in de ruimte en maken het glad. Vervolgens zal dit mengsel gedeeltelijk uitharden.

Wanneer het beton hard genoeg is om overheen te lopen, beginnen we met het vlinderen. Tijdens het vlinderen strooien we de kleurpigmenten in. Deze kleurpigmenten worden mee-gevlinderd, zodat de kleur niet meer van de vloer zal slijten.

Wanneer de vloer volledig droog en uitgehard is komen we langs om de vloer te impregneren. Dit is het aanbrengen van de beschermlaag van de vloer. Door het impregneren wordt de showroomvloer voor 95% vuil- en vloeistofafstotend.

Showroomvloer voor jou?

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een betonvloer als uw showroomvloer? Maak dan eens een afspraak in onze showroom. We voorzien u graag van een passend advies!
Contact opnemen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.