SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Gekleurde betonvloer

Op zoek naar een betonvloer in kleur? Dat is mogelijk! Wij hanteren voor onze betonnen vloeren een aantal vaste kleuren. Onze hoofdmoot zijn de betonnen vloeren in meerdere grijstinten. Wij brengen onze vloeren op kleur door middel van pigment. Deze pigmenten zijn hele fijne deeltjes kleurstof die we in de toplaag van de vloer strooien. Wij realiseren ook vloeren in uitgesproken kleuren zoals blauw en rood. Deze vloeren liggen qua prijs wel hoger dan de grijze variant. Dit komt omdat we de gekleurde pigmenten importeren vanuit Italië.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Kleurpigmenten

Het voordeel van het gebruik van pigmenten is dat de kleur ook echt in de vloer blijft zitten. Hoe dit werkt leggen we voor u uit.

Nadat de vloer gestort is laten we deze drogen. Net voordat de vloer helemaal is uitgehard beginnen we met het vlinderen van de vloer. Tijdens het vlinderen strooien we de gewenste kleur in de vloer. Dit zijn kleine deeltjes kleurstof. Het is belangrijk om de vloer op het juiste moment op kleur te brengen. Daarom blijven wij ook tijdens het gehele proces op locatie. Op deze manier houden wij het hele droogproces goed in de gaten om het gewenste resultaat te behalen.

Proces gekleurde betonvloer

Het leggen van een gekleurde betonvloer gaat als volgt te werk:

  • We beginnen met het aanbrengen van de wapeningsnetten
  • Daarna leggen we de vloerverwarming
  • De bekisting van de rand beëindigen en het stellen van RVS strippen en stroken
  • Het storten en vlinderen van de betonvloer
  • Het instrooien van de gekozen kleur

Onze ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren van betonvloeren. Als sinds 2008 zijn we hiermee bezig. Hierdoor zijn we gespecialiseerd in betonwerken- en vloeren. Op zoek naar een gekleurde betonvloer voor in uw bedrijfshal, showroom of als horecavloer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij adviseren u volledig bij de aanschaf van en gekleurde betonvloer.
Contact opnemen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.