SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer is ideaal voor ruimtes waarin veel gewerkt wordt met vloeistoffen. Bijvoorbeeld laboratoria, wasstraten e.d. Maar denk hierbij ook aan bedrijven in de voedselindustrie. Bijvoorbeeld bedrijfskeukens, restaurants, bakkerijen, vleesverwerkingsbedrijven en productiehallen.

Dit zijn ruimtes waar gewerkt wordt met producten die u niet in de vloer wilt laten trekken. Dit voorkomen wij door vloeistofdicht beton te storten in de desgewenste ruimte. Voor de vloeistofdichte vloeren gebruiken wij beton met een speciale toevoeging.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

VVV-verklaring voor uw vloeistofdichte vloer

Het aanleggen van een vloeistofdichte vloer is aan strenge wettelijke eisen gebonden. U ontvangt na de keuring bij een vloeistofdichte vloer een VVV-verklaring (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening). Voorheen werd dit een PBV-verklaring genoemd. Zo’n verklaring, ook wel inspectierapport, is 6 jaar geldig. De inspectie wordt uitgevoerd door een geaccrediteerd inspecteur.

Nadat u een VVV-verklaring heeft ontvangen voldoet uw vloer aan de richtlijnen die ingesteld zijn door de Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer (SIKB).

Een betonvloer is en blijft een natuurproduct. Dit houdt in dat u er rekening mee moet houden dat de vloer op termijn kan gaan scheuren. Op het moment dat er scheuren in de vloer optreden is het belangrijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat we de scheuren helen voor u. Op deze manier blijft uw vloeistofdichte vloer ook daadwerkelijk vloeistofdicht.

Vloeistofdichte vloer in uw horecaruimte

Wij storten vloeistofdichte vloeren in horeca gerelateerde ruimtes. In deze ruimtes is het belangrijk dat je werkt volgens de hygiënecode HACCP. De vloeren die wij storten voldoen aan deze voorwaarden en zijn daarom uitermate geschikt voor uw horecagelegenheid.

Voordelen vloeistofdichte vloer

 • Bestand tegen vloeistoffen
 • Bestand tegen zware voorwerpen zoals stellingen
 • Krasvast
 • Slijtvast
 • Brandwerend
 • Volledig naadloos

Werkwijze vloeistofdichte vloer

Wij brengen een vloeistofdichte vloer als volgt aan:

 • Het aanbrengen van de wapening
 • Daarna brengen we een isolatiefolie en vloerverwarming aan
 • Het storten en vlinderen van de speciale betonmix
 • Het instrooien van de gewenste kleur in de toplaag
 • Diverse afwerkingen van de vloer zoals impregneren

Contact

Op zoek naar een vloeistofdichte vloer? Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u volledig adviseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.