SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Een gevlinderde betonvloer

Een gevlinderde betonvloer in diverse ruimten

Een gevlinderde betonvloer is toe te passen in diverse ruimten. Denk hierbij aan magazijnen, showrooms, winkelpanden e.d. Een betonvloer is sterk en kan het gewicht wat erop komt dragen. Dit is wel afhankelijk van de dikte en de ondergrond.

De voordelen van een betonvloer

De voordelen van een betonvloer hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Bestand tegen zware materialen en voertuigen
  • Kan onder afschot inclusief goten
  • Vloeistofdicht (voor in de horeca)
  • Brandwerend
  • Indien gewenst op kleur
  • Loog- en zuurbestendig (voor bierbrouwerijen)

Dikte van een betonvloer

De minimale dikte voor een betonvloer is 15 centimeter. Door deze dikte te hanteren is de betonvloer ook constructief. Uiteraard kunnen wij de betonvloer ook dikker storten als dit nodig is. Dit dient u te laten controleren door een constructeur.

Gevlinderde betonvloer in een showroom

In een showroom is het van belang dat de gepresenteerde producten de aandacht trekken en niet de vloer. Daarom is een gevlinderde betonvloer in de showroom de oplossing. Door de neutrale uitstraling is dit een prachtige en rustige basis voor uw showroom. Daarnaast is een gevlinderde betonvloer ook nog eens sterk genoeg om al het gewicht te dragen. Bijvoorbeeld alle auto’s in uw autoshowroom.

Klik hier voor meer informatie over een gevlinderde betonvloer in de showroom.

gevlinderde betonvloer, gevlinderd beton

Gevlinderde betonvloer in een horecakeuken

Ook in een horecakeuken is een gevlinderde betonvloer zeer geschikt. Wij kunnen de vloer namelijk onder afschot plaatsen. Hierdoor lopen de vloeistoffen goed weg. Wij adviseren om ook goten in de gevlinderde betonvloer te plaatsen. Zo heeft u ook meteen de juiste afwatering.

Wij raden aan om een afschotpercentage van 1cm per strekkende meter toe te passen. Zo is het afschot voldoende om vloeistoffen weg te laten lopen. Uiteraard kan het afschot ook verhoogd worden naar 1.5cm. Meer dan dat raden we niet aan, omdat dit anders lichamelijke klachten bij de medewerkers kan veroorzaken.

Gevlinderde betonvloer in een bierbrouwerij

Een bierbrouwerij is een omgeving met karakter. Hier hoort natuurlijk een vloer in die ook aan deze uitstraling voldoet. Een betonvloer is een stoere en natuurlijke vloer. Daarnaast kan deze vloer ook tegen een stootje. Het kan het gewicht van de tanks goed dragen.

Daarnaast wordt er in een bierbrouwerij veel met zuren gewerkt. Het is begrijpelijk dat het niet de wens is dat dit in de vloer trekt. Daarom gebruiken we in een bierbrouwerij altijd loog- en zuurbestendig beton. In een bierbrouwerij plaatsen wij de gevlinderde betonvloer ook altijd onder afschot.

Meer weten over een betonnen vloer in een bierbrouwerij? Klik dan hier.

gevlinderde betonvloer, Bierbrouwerijvloer

Betonvloer op kleur

Het is mogelijk om de betonvloer ook op kleur te maken. Dit doen we tijdens het vlinderen van de vloer. We strooien de gewenste kleur in toplaag van de betonvloer. De standaardkleuren zijn diverse grijstinten. Wilt u een betonvloer die gevlinderd is, in bijvoorbeeld groen of blauw? Ook dit is mogelijk. Neem contact met ons op om hiervoor de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een gevlinderde betonvloer in uw ruimte? Neem dan contact met ons op. Graag bespreken we de mogelijkheden en voorzien we u van passend advies.

Contact opnemen

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8.00-12.30 / 13.00-17.00

Bezoek onze showroom alleen op afspraak.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.