SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

betonvloer storten, storten betonvloer

Betonvloer storten

Twijfelt u er nog over welke vloer u in uw nieuwe kantoor wilt leggen? Overweeg dan eens om een betonvloer te storten. Het storten van een betonvloer geeft een serene, egale en strakke uitstraling. Ideaal om een rustige werkomgeving te realiseren voor uw medewerkers.

En wat dacht u van een betonvloer storten in uw showroom? Ook in de showroom is eenheid en rust erg belangrijk. Dit omdat u de aandacht van de bezoekers wilt laten trekken naar de producten. En niet naar de vloer en/of wanden. Een betonnen showroomvloer creëert absoluut eenheid en rust. Hoe we een betonvloer storten in de gewenste ruimte leest u in dit blog.

Betonvloer storten

Om een betonvloer te storten hebben we een minimale dikte van 7cm nodig. Dit is nodig omdat een betonvloer een natuurproduct is. Als we deze te dun aanbrengen, kan de vloer gaan scheuren. Nu is beton een natuurproduct wat altijd blijft werken, hierdoor kunnen wij geen garantie geven dat de vloer helemaal niet gaat scheuren. Uiteraard is het wel te beperken door onze adviezen op te volgen.

Voordat we de vloer gaan storten, brengen we wapeningsnetten aan. Daarna storten we de betonmix over het gewenste oppervlakte. Daarna wordt de betonmix goed verdeeld en laten we het drogen. Als de vloer nog niet helemaal uitgehard is strooien we pigmenten in de vloer en vlinderen we deze. Op deze manier wordt de gewenste kleur echt in de betonvloer verwerkt. Hierdoor voorkomt u dat er slijtage ontstaat in de kleur.

Afwerking betonvloer

Om het gewenste resultaat te behalen is de juiste afwerking van de betonvloer erg belangrijk. Daarom vlinderen wij de vloer altijd af met vlindermachines die we met de hand bedienen. Op deze manier krijgt u een sterk verdichte toplaag van de betonvloer. Nadat we vloer is gevlinderd, adviseren wij de vloer te impregneren. Wat we dan eigenlijk doen: de nog openstaande poriën van de vloer worden opgevuld. Dit zorgt ervoor dat de vloer geen vloeistoffen e.d. opneemt.

Advies betonvloer

Twijfelt u nog om een betonvloer te laten storten? Neem dan gerust contact met ons op. Dan voorzien wij u geheel vrijblijvend van passend advies.
Contact opnemen

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8.00-12.30 / 13.00-17.00

Bezoek onze showroom alleen op afspraak.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.