SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Bierbrouwerijvloer op kleur

Bier is een ambachtelijk product. Bierbrouwerijen benadrukken deze ambacht door grote en karakteristieke brouwinstallaties en oude biervaten. Deze bierbrouwerijen werken ook met producten met karakter zoals koper en hout. Bij al deze producten en installaties is de basis natuurlijk erg belangrijk. De basis is een bierbrouwerijvloer. Zo’n vloer hoeft niet te egaal of strak te zijn en mag vaak geleefd eruit zien. Bent u naar zo’n vloer op zoek die past bij uw bierbrouwerij? Dan hebben wij de oplossing: een bierbrouwerijvloer op kleur.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Betonvloer als bierbrouwerijvloer

Bij ambachtelijke producten is elk product uniek doordat het handwerk is. De vloer van zo’n bierbrouwerij hoort dan ook een unieke vloer te zijn. Betonvloeren zijn namelijk uniek door het product en de afwerkingen hiervan. Een betonvloer als bierbrouwerijvloer is de afgelopen jaren een succes bij bierbrouwerijen. Een geleefde betonvloer op kleur brengt leven in de brouwerij.

Bierbrouwerijvloer uitstralingen

Wat is een bierbrouwerijvloer op kleur? Een betonnen bierbrouwerijvloer heeft de kleur van beton, dus grijs. Maar er zijn natuurlijk veel verschillende tinten grijs. Het zand wat we mixen in de betonmix bepaalt de kleur van het beton. Hierdoor is dit zand soms geel. Dit gelige zand zorgt dus uiteindelijk voor een gelige kleur grijs. Op het zand wat de betonmix ingaat hebben we geen invloed. Daarom is het altijd, ook voor ons onbekend wat de exacte kleur is. Om toch de zekerheid te bieden qua kleur kiest u voor kleurpigmenten. Hierdoor bent u zeker van een grijstint die bij u en uw inrichting past.

Wanneer u kiest voor een kleur in uw bierbrouwerijvloer gaan we kleurpigmenten instrooien. Deze kleurpigmenten zorgen voor de uiteindelijke kleur. Kleurpigmenten zijn kleine korreltjes die door het strooien in de poriën van het beton komen. Het voordeel hiervan is de kleur niet slijt of verkleurt.

Zo’n bierbrouwerijvloer moet wel voldoen aan een aantal eisen. De eisen die belangrijk zijn voor een bierbrouwerijvloer hebben we voor u onder een rijtje gezet:

  • Loog en zuurbestendig
  • Vloeistofvrij
  • Slijt- en krasvast
  • Veel gewicht verdragen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Brandwerend

Naast de uitstraling en de kleur van de bierbrouwerijvloer is het belangrijk dat het beton aan deze eisen voldoet. De afwerking van het beton zorgt ervoor dat de vloer aan deze eisen voldoet.

Loog en zuurbestendige bierbrouwerijvloer

Tijdens het brouwen van bier brengt dit producten met zich die loog en zuurhoudend zijn. Deze producten zijn bijtend en komen af en toe op de bierbrouwerijvloer. Deze producten zijn zo bijtend dat het in de vloer bijt en het vlekken achterlaat. Gelukkig is dit voor de bierbrouwerijvloeren geen probleem. Speciaal voor deze bijtende producten gebruiken we een andere betonmix. Hierdoor is uw bierbrouwerijvloer bestand tegen deze bijtende producten en komen er geen vlekken in de vloer.

Vloeistofvrije bierbrouwerijvloer op kleur

In een bierbrouwerij is het logisch dat brouwers werken met vloeistoffen. Deze vloeistoffen komen op de vloer. Omdat een bierbrouwerijvloer van zichzelf niet 100% waterdicht is trekken deze vloeistoffen zonder afschot in de vloer. Om de bierbrouwerijvloer wel zo dicht mogelijk te maken vlinderen we deze. Dit gebeurt met behulp van roterende bladen onder de vlindermachines waardoor het gruis van het beton in de vloer dringt. Dit zorgt al voor een dichtere betonvloer. Om de bierbrouwerijvloer uiteindelijk zo dicht mogelijk te maken, gaan we deze impregneren. Dit impregneermiddel wat wij gebruiken trekt in de poriën van het beton en brengt de dichtheid naar 95%.

Bierbrouwerijvloer onder afschot

Omdat de vloeistoffen weg moeten lopen werken we met afschot. Hierdoor blijven er geen plassen staan en sturen we de vloeistoffen naar een bepaald punt. Op dit punt plaatsen we goten zodat de vloer vloeistofvrij is.

Uw bierbrouwerijvloer op kleur laten brengen?

Ook in uw bierbrouwerij een unieke betonvloer? Bel ons over de mogelijkheden. Samen met u verzorgen we voor u de best passende vloer in uw brouwerij. Nog vragen over zo’n bierbrouwerijvloer op kleur? Neem contact met ons op!
Contact opnemen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.