SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

PU Gietvloeren

Op zoek naar een prachtige gietvloer? Lees dan meer over de PU gietvloeren. Een PU gietvloer is naadloos, wat er voor zorgt dat deze gietvloer de ruimten in uw woning met elkaar verbindt. De PU gietvloer wordt opgebouwd in verschillende lagen, met elke laag zijn eigen kracht. Zo zorgen de coating en de lak ervoor dat de vloer 100% vuil- en vloeistof afstotend is. Hierdoor is de PU gietvloer hygiënisch en kan de gietvloer in elke ruimte in de woning worden toegepast. Zelfs in de badkamer.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Waar zijn de PU gietvloeren van gemaakt?

De PU gietvloer is een betonlook vloer gemaakt van poly urethaan, oftewel PU. Poly urethaan is een kunststof waardoor het een zachter en warmer product is dan bijvoorbeeld een cementgebonden gietvloer. Daarom is de PU gietvloer zeer geschikt voor slaapkamers. Zelfs wanneer u geen vloerverwarming heeft, voelt de vloer fijn aan wanneer u met uw blote voeten uit uw warme bed stapt. Dit komt doordat de PU gietvloer de temperatuur van de ruimte aanneemt.

Tips voor onderhoud van PU gietvloer

Omdat de PU gietvloer een zachter product is, is het product niet kras-vast. Om zoveel mogelijk krassen tegen te gaan adviseren wij een goede schoon/- droogloopmat bij uw voor- en achterdeur. Goede viltjes onder de schuivende delen in uw woning en regelmatig stofzuigen zorgt voor een langere levensduur van uw vloer.

Moderne of rubuustere look

Poly urethaan is erg flexibel, dit zorgt ervoor dat de kans op scheurvorming erg klein is. Dit is een verschil ten opzichte van een gevlinderde woonbetonvloer. De erg kleine kans op scheurvorming in combinatie met een egale uitstraling, zorgen voor een strakke look welke perfect past in een moderne inrichting. Voor een robuustere look kunt u ook kiezen voor een PU gietvloer in twee kleuren. De mix van twee kleuren zorgt voor meer levendigheid. Deze duo PU gietvloer wordt daarom ook betonlook genoemd.

Meerdere soorten

Een PU gietvloer is er in meerdere soorten. Zo is er bijvoorbeeld een alifatische en aromatische gietvloer. Een aromatische gietvloer is goedkoper, maar gaat in loop van tijd zeker verkleuren. Een alifatische gietvloer daarentegen is duurder, maar deze variant is UV- bestendig. In woningen wordt daarom door ons altijd een alifatische PU gietvloer aangebracht.

Kom langs in onze showroom en vraag een offerte aan

Wij nodigen u graag uit om bij ons in de showroom te kijken. Op basis van uw wensen en naar aanleiding van uw bezoek in de showroom maken we een offerte.

Ook kunt u alvast online meer informatie opvragen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op, om samen met u de offerte door te nemen.

Ons meest recente werk