Organisatie

Over Willem Betonwerken

Beton is keihard. Stabiel, als fundering voor uw huis. Glad, als betonvloer voor uw bedrijfshal. Wij zijn vakman in dit soort betonwerken. Al jarenlang maken wij de mooiste betonwerken in uiteenlopende branches.

U kunt ons inhuren voor bijvoorbeeld het storten van een betonvloer of fundering of bij storten inclusief het aftrillen of vlinderen van de betonvloer. Vlindermachines en beton afwerkingmachines nemen we mee.

Daarnaast maken wij graag een scherpe offerte voor de totale oplevering van uw kelder, funderingen of betonvloeren. Van Betonvloeren voor bedrijfshallen en agrarische gebouwen tot showrooms en particuliere gebouwen. Van het uitgraven, maken van bekistingen en betonstorten tot monolithische afwerking van gebruiksklare betonvloer, kelder of funderingen.

Wij komen uit de Betuwe (Opheusden) en bij ons geldt het gezegde nog: een man een man een woord een woord. U krijgt één aanspreekpunt die de bouw begeleidt en u blijft informeren over de vorderingen. Wij werken snel, vakkundig en beschikken of flexibele vakmensen, zodat we uw project efficiënt kunnen opleveren.

Graag vernemen we van u wat uw vragen cq opdrachten zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voor aannemer en particulier, projecten groot of klein, voor beton moet bij Willem betonwerken zijn.

Met vriendelijke groet,

Willem van Engelenhoven T 0488 750 961