Kelders

Kelders bouwen

Wij bouwen kelders in elke gewenste vorm en maatvoering. Het is ook mogelijk om extra voorzieningen in de kelder te laten aanbrengen, zoals bijvoorbeeld sparingen voor ramen of deuren, stekken, extra ventilatie, mangaten etc. Wij werken uitsluitend met goed gekeurd materiaal en veiligheid staat voorop in onze doelstelling. Onze kelders zijn 100% waterdicht en benut u het maximale aantal vierkante meters van uw perceeloppervlakte.

Mestkelder of grote kelders maken

Het maken van grote kelders zoals mestkelders of zwembaden is een onderdeel van Willem Betonwerken. U kunt ons inschakelen voor de complete bouw van mestkelders. Van het uitgraven tot het metsel klaarmaken van de bovenverdieping. Wij zorgen voor het projectmanagement en de juiste wijze van oplevering. Water/ mest dicht is het belangrijkste item voor een mestkelder dus op alle aansluitingen met de buitenkant gebruiken wij de kim-band. Dit is een rubber geribbelde strook die bevestigd wordt in de vloer en in de wand. Voor het plaatsen van de wanden gebruiken wij de NOE-bekisting van aluminium. Veilig en snel werken wordt op deze manier gewaarborgd.

Wilt u de kelderbouw liever zelf regelen of heeft u een aannemer die alles voor u regelt? Dan maken wij graag voor een scherpe offerte voor alleen het betonwerk van de kelder.