Funderingen

Beton Fundering maken

Uw beton fundering kunt u snel en gemakkelijk laten maken door Willem Betonwerken. Omdat wij verschillende vakmensen hebben onder één dak, bent u verzekerd van efficiënt verloop van het bouwproject. Van het uitgraven en maken van de bekistingen tot het vakkundig storten en maken van funderingen. Bij Willem Betonwerken staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Wij werken dan ook volgens alle wettelijke voorschriften op gebied van veiligheid en kwaliteit. Alle keurmerken, certificeringen en lidmaatschappen geven u als opdrachtgever garantie op kwaliteit van de werkzaamheden

U kunt ons inhuren voor alleen de funderingen; maken van bekisting en storten van beton. Maar u kunt ook een scherpe offerte ontvangen voor aanneming van complete oplevering van uw betonwerken.

Funderingen in diverse soorten

Stroken fundering

Een stroken fundering is een lage brede strook met wapening, waarin de beton wordt gestort. Dit soort fundering wordt meestal toegepast bij funderingen op een harde ondergrond.

Vorstrand

Bij een fundering met vorstrand wordt een rand uitgegraven gelijk aan de te storten vloer. Hierbij loopt de wapening door de vloer heen. Vorstrand wordt toegepast bij kleine gebouwen, zoals garages.

Traditionele fundering

Door middel van bekisting wordt een brede balk gemaakt, waarin de wapening verwerkt wordt. Hierin wordt de beton dan gestort. Na het drogen van de beton wordt de bekisting verwijderd. Traditionele fundering wordt veel in de huizen en schurenbouw toegepast.

Tempex fundering

Tempex fundering is in opkomst in het kader van groen leven en energie zuinigheid. Door het gebruik van tempex tegen en onder de fundering wordt een goede isolatie gewaarborgd. Tempex fundering scheelt aanzienlijk in uw energierekening.

Betonpoeren

Betonpoeren kunnen zowel prefab als op locatie worden gestort. Een betonpoer als fundering wordt veel gebruikt bij terrasoverkappingen en buitenverblijven, maar ook bijvoorbeeld in de kassenbouw.

Vraag nu vrijblijvend een scherpe prijs aan voor uw fundering

Met onze vakmanschap en flexibele inzet van medewerkers kunnen wij uw fundering snel maken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons. Wij zijn u graag direct van dienst. Tel: 0488 750 961