Betonvloeren

Betonvloeren Storten

Wilt u een betonvloer laten storten en afwerken al vanaf € 45,-? Wij zijn vakman op het gebied van betonvloeren en flexibel in de mogelijkheden. Wij nemen uw complete betonvloer aan incl. levering van beton of u huurt ons bijvoorbeeld alleen in bij het storten van de betonvloer inclusief aftrillen of vlinderen. Met onze vakmanschap en flexibele inzet van medewerkers kunnen wij uw betonvloer snel storten.. Vraag vrijblijvend een offerte aan hiernaast voor uw wensen in Storten van Betonvloer!

Betonvloer maken

Een betonvloer maken is vakmanschap. Dat zie je gelijk aan de afwerking van de betonvloer. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in betonwerken. Onderstaand een korte omschrijving van onze werkzaamheden bij het maken van betonvloeren. Wij maken en storten de betonvloeren praktisch altijd met de betonpomp. Deze vrachtwagen werkt door middel van een lange giek en/of slangen de beton als een vloeiende massa op de plaats. Deze massa wordt verder verwerkt door een persoon die het verdeeld over het te storten oppervlak. Deze wordt gecontroleerd d.m.v. een laser. Als dat is gebeurd wordt het verder verdicht met een trilnaald die er tevens de lucht uit trilt. Daarna gaan we er met een afwerk trilspaan over heen die het nogmaals egaliseert. Dit proces kan horizontaal gebeuren, maar ook worden toegepast op hellingen.

Als de beton wat harder geworden is kunnen we de betonvloer afwerken en vlinderen. Eerst wordt er voorgeschuurd met de machines en daarna gepolijst. U kunt de vloeren spiegelglad afgewerkt krijgen. Zo’n bedrijfsvloer verslijt u uw leven niet meer en daarom is het belangrijk dat hij goed gelegd word en u met plezier daarop werkt. Wij maken betonvloeren in alle kwaliteitcategorien, ook de vloeistof dichte betonvloeren incl. PBV-verklaring die vooral gelden bij wasplaatsen, tankstations en waar gewerkt word met schadelijke en/ of bodemvervuilende producten. Vraag naar de mogelijkheden met goot systemen en/ of verdiepte oppervlakken

Betonvloeren prijzen

De prijzen van betonvloeren zijn afhankelijk van oppervlakte en gewenste dikte van de betonvloer. Bijvoorbeeld een betonvloer van 100m2, rekenen wij een scherpe prijs van € 50,- p/m2. Afwerking en dikte van de betonvloer speelt een grote rol in de prijs van betonvloeren. Met onze vakmanschap en flexibele inzet van medewerkers kunnen wij uw betonvloeren snel en tegen scherpe prijzen maken. Wij maken graag direct een scherpe offerte voor alleen het storten van de betonvloer tot de totale oplevering van uw betonvloer, inclusief de monolithische afwerking tot gebruiksklare betonvloer. Vul uw gegevens in het formulier hiernaast voor een vrijblijvende prijs.