SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Woonbeton restylen

Is uw woonbeton niet geheel op de juiste kleur of is er sprake van (grote) kleurverschillen van de betonvloer? Of last van vlekvorming of scheurtjes in het woonbeton? Dan is er goed nieuws. Wij hebben de oplossing: woonbeton restylen! Met impregneer middel op kleur voor woonbeton kunnen we uw vloer restylen in elke gewenste RAL kleur.

Hiernaast zijn twee voorbeelden van het woonbeton restylen te zien: de eerste vloer was door een collega in de verkeerde kleur geleverd (rose), na het restylen is het een mooie zand tint geworden. En ook de andere woonbeton vloer was roze en na het restylen is hij mooi zandkleurig geworden.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Woonbeton restylen

Heeft u bijvoorbeeld een licht grijze woonbeton of design betonvloer in uw huis liggen en de kleur valt nu toch eigenlijk tegen? Of zou u een donkerdere vloer willen maar de vlammen en het robuuste willen behouden? Wij hebben het product waar naar u op zoek bent. Ons bedrijf is dealer van onderhoudsproducten voor betonvloeren, die we onder eigen naam uitbrengen. Eén van deze middelen is impregneer middel op kleur, speciaal voor het restylen van woonbeton.

De mogelijkheden in woonbeton restylen zijn enorm en kunnen zelfs een totale andere look geven aan uw woonbeton. Er kan zelfs van bijvoorbeeld licht grijs naar groen worden gerealiseerd. Het impregneer middel voldoet verder aan alle eisen en heeft dus de meerwaarde (ten opzichte van anderen middelen die we leveren) dat u uw kleur volledig zelf kunt bepalen.

We werken regelmatig voor verzekeringen om zo een vloer te restylen die gelegd is door collega’s van ons. Laat u goed informeren en ga/ kom kijken wat u wenst en krijgt.

Hoe gaat het woonbeton restylen in zijn werk?

  • U bepaald de kleur van de woonbeton of design betonvloer.
  • We schuren de betonvloer om kleine ongerechtigheden te verwijderen en de structuur te verbeteren.
  • Des gewenst repareren we de scheuren in de betonvloer die er ontstaan zijn.
  • Reinigen van de woonbeton en behandeling extreme vlekken (optioneel).
  • Vervolgens brengen we de impregneer aan op uw betonvloer.
  • We laten het impregneer goed in de woonbeton of het design betonvloer trekken en drogen.
  • Voor een nog mooier resultaat brengen we een tweede laag impregneer aan.
  • Na het drogen kunnen we de woonbeton op poetsen voor een glanzend resultaat. Verkrijgbaar in mat/natuurlijke glans, zijdeglans en hoogglans.

In onze showroom kunt u diverse manieren zien en testen om uw woonbeton te beschermen en te restylen. Verder hebben we diverse voorbeelden hoe we scheurvorming kunnen repareren. Ook interesse in een behandeling of advies voor uw woonbeton cq design betonvloer? Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op.