SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Woonbeton protector

Uw woonbeton en beton design vloer beschermen doet u met onze Protector! Deze beschermer is speciaal gemaakt voor woonbeton. Het is een vloeistof die het vloeroppervlak verdicht, waardoor er een hardere toplaag ontstaat. De woonbeton protector is dunner dan water en trekt in uw vloer, daar gaat hij de reactie aan met de beton en kristalliseer in de poreuze ruimtes. Zo ontsta er een hardere woonbeton of design betonvloer die vloeistof en vuil werend is. Moet uw betonvloer hufterproof zijn, dan is onze Protector onmisbaar! Wij bieden de oplossing tegen koffie, thee en wijnvlekken.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Woonbeton protector

Bij intensief gebruik van uw betonvloer moet het oppervlak een stootje kunnen hebben. Door een hardere toplaag te creëren, wordt er veel minder vuil opgenomen. In combinatie met het impregneren van de betonvloer beschermen we uw vloer tegen vlekken en krijgt het woonbeton een mooie, natuurlijke glans en kleur. Bij intens gebruik raden wij onze clean/protect aan die de laag blijft onderhouden en voeden. Dit brengt u tijdens het dweilen aan en dient dan ook direct als schoonmaakmiddel.

Is uw woonbeton gelegd door een collega en voldoet hij niet aan uw eisen? Wij kunnen uw woonbeton restylen en beschermen.
We werken met regelmaat voor verzekering instanties, en geven ook onafhankelijk advies. Bel ons direct om uw designvloer te laten behandelen met Protector en impregneer voor een bescherming op lange termijn!

Voordelen van Protector

  • Vloer wordt extra werend voor vloeistoffen.
  • Makkelijk te reinigen met lauw/ warm water of zachte natuurzeep.
  • Kauwgomvlekken makkelijk en snel verwijderen door anti kleef eigenschap.
  • Anti statisch qua stof.
  • Overal toepasbaar zowel binnen als buiten.
  • Geen last van onkruid, mos en algengroei.
  • Kan zelfs op wanden gebruikt worden.
  • Anti graffiti (hecht niet en makkelijk schoonmaken).
  • Ook toepasbaar in bedrijfsruimtes en garages.
  • Vloer is werend voor olie en vetten.

10 jaar garantie op woonbeton protector

Het grootste voordeel voor u: we staan achter dit product en onze protector heeft al zijn reeds zijn sporen verdient. Dus geven we extreme garantie van maar liefst 10 jaar.