SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren moeten tegen een stootje kunnen, zware materialen weerstaan en lang meegaan. Een betonvloer is daarvoor dé uitkomst en voldoet aan deze eigenschappen. Betonnen bedrijfsvloeren zijn in veel ruimtes toepasbaar. Denk aan de industrie, de horeca, een showroom of een kantoorpand. U kunt bedrijfsvloeren op verschillende manieren afwerken waardoor u bij ons altijd de geschikte betonvloer vindt voor uw situatie.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Onze bedrijfsvloeren  

De bedrijfsvloeren die wij leveren zijn échte gevlinderde betonvloeren met een minimale dikte van 7 centimeter. Onze bedrijfsvloeren voor de industrie zijn heel wat dikker dan een vloer voor bijvoorbeeld in de horeca of in een kantoorpand. Dit komt doordat deze vloeren aan andere eigenschappen moeten voldoen. Hieronder leggen wij de verschillen aan u uit.

Bedrijfsvloeren voor de industrie

Bedrijfsvloeren zijn een algemeen begrip. Onder een bedrijfsvloer verstaan wij betonvloeren voor bijvoorbeeld bedrijfsloodsen, showrooms en kantoren. Voor de industrie heeft een betonvloer een dikte nodig van 15 centimeter omdat er zwaardere voertuigen of materialen op komen. Wij begrijpen dat een industriële bedrijfsvloer voornamelijk functioneel moet zijn en daarom niet afgewerkt hoeft te worden zoals een woonbeton vloer.

Bij het leggen van een betonnen bedrijfsvloer voor in de industrie gaan wij als volgt te werk:

 • Wapening leggen
 • Peilmaten, aansluitingen van puien en dorpels controleren en bepalen van de vloerhoogte
 • Bekisting van rand beëindigingen en stellen van RVS strippen en kantstroken (optioneel)
 • Storten en vlinderen van de betonvloer
 • Toplaag instrooien voor de gewenste kleur (dit is optioneel)
 • De betonvloer 3 á 4 dagen afdekken met stucloper
 • Na de stucloper wachten we 3 á 4 weken voordat we de bedrijfsvloer impregneren

Bedrijfsvloeren buiten de industrie

Een mooi ingericht horecapand, showroom of kantoor is niet alleen praktisch en overzichtelijk maar geeft ook sfeer. Een betonnen bedrijfsvloer dient hierbij als perfecte basis. Hiermee creëert u tegelijkertijd een unieke situatie. Een bedrijfsvloer van beton heeft veel praktische eigenschappen, voordelen en mogelijkheden. Wij sommen enkele hiervan voor u op:

 • Een betonnen bedrijfsvloer heeft weinig onderhoud nodig
 • Gaat lang mee en wordt in de loop der jaren mooier
 • Is een sterke vloer en kan tegen een stootje
 • Uitstekend in combinatie met vloerverwarming

Mogelijkheden bedrijfsvloeren

Met verschillende mogelijkheden specificeert u uw bedrijfsvloer naar eigen wens. Wilt u de betonvloer extra benadrukken en vind u het belangrijk dat deze past bij de rest van de ruimte? Dan is de kleur van uw bedrijfsvloer erg belangrijk. Wanneer u zekerheid wilt over de kleur van de betonnen bedrijfsvloer, dan kiest u ervoor om kleurpigmenten in te strooien. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat u in de horeca of in een showroom een bedrijfsvloer wilt hebben die goed past bij de rest van het interieur. In dit geval bieden kleurpigmenten u zekerheid.

Offerte aanvragen

We nodigen u uit om de bedrijfsvloeren te komen bekijken in onze showroom in Opheusden. In deze showroom kunt u precies zien hoe deze vloer ligt. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we de mogelijkheden bij uw situatie. Na het gesprek ontvangt u een gespecificeerde offerte.
Contact opnemen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.