SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Bedrijfsvloeren beton

Waarom zou je voor een bedrijfsvloer van beton kiezen? Daar zijn genoeg redenen voor. Beton is namelijk een keihard product dat niet meegeeft. Op deze pagina leest u alles over bedrijfsvloeren van beton en vertellen we u onder andere over de voordelen. Neem voor persoonlijk advies contact met ons op.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom gerust vrijblijvend langs

Diverse kleuren

Diverse kleuren
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Voordelen bedrijfsvloer van beton

Hieronder leest u de voordelen van onze bedrijfsvloeren van beton.

– Betonvloeren zijn volledig naadloos.

Kras- en slijtvast en bovendien brandwerend.

– Zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Bouwproces

Als u kiest voor een van onze bedrijfsvloeren van beton dan levert dit geen vertraging op in het bouwproces. Dit komt omdat een gevlinderde betonvloer functioneert als constructievloer, dekvloer en eindvloer in één. Een betonvloer is dus een multifunctionele vloer die we storten in iedere gewenste ruimte.

Soorten bedrijfsvloeren van beton

Wij bieden meerdere soorten bedrijfsvloeren van beton. Hieronder vindt u de verschillende vloeren. Wij lichten ze graag aan u toe.

– Bedrijfsvloer voor showroom, horeca en bierbrouwerij

– Bedrijfsvloer onder afschot

– Vloeistofdichte vloer

Showroomvloer

In een showroom is het belangrijk dat er een vloer ligt die geschikt is voor intensief gebruik. Een betonvloer is een harde en krasvaste vloer. Zeer geschikt dus voor in uw showroom. Daarnaast heeft een betonvloer een egale en serene uitstraling. Ideaal wanneer u wilt dat de producten de aandacht trekken en niet de vloer. Daarnaast is een betonvloer in uw showroom op

Horecavloer

Ook voor in de horeca is een betonvloer uitermate geschikt. In de horeca is het van belang dat u werkt volgens de hygiënecode HACCP. Onze bedrijfsvloeren van beton voldoen aan deze voorwaarden. Dat maakt een betonnen bedrijfsvloer geschikt als horecavloer. Meer weten? Klik dan hier.

Bierbrouwerijvloer

Bedrijfsvloeren van beton zijn ook zeer geschikt voor in uw bierbrouwerij. Dit is namelijk een ruimte waarin veel met loog- en zuurhoudende producten wordt gewerkt. Voor deze vloeren gebruiken wij beton met een speciale toevoeging. Daarnaast is een betonvloer een keihard product. In uw bierbrouwerij rijden er waarschijnlijk veel zware tanks over de vloer. Het is daarom belangrijk dat uw vloer tegen een stootje kan.

Bedrijfsvloer onder afschot

Als we een bedrijfsvloer realiseren in ruimtes waarin veel met vloeistoffen wordt gewerkt dan maken we de bedrijfsvloeren van beton altijd onder afschot. Zo lopen de vloeistoffen goed weg. Daarnaast voorzien we een vloer onder afschot ook altijd van goten. Hierin zijn diverse mogelijkheden! Neem contact met ons op en kom eens langs, dan bespreken we dit vrijblijvend.

Vloeistofdichte vloer

In bepaalde ruimtes wordt veel met vloeistoffen gewerkt. Denk hierbij aan laboratoria, wasstraten en dergelijke. Door een toevoeging aan de standaard betonmix, maken we een betonnen bedrijfsvloer vloeistofdicht.

Het aanbrengen van een vloeistofdichte vloer is aan strenge wettelijke eisen gebonden. Zo moet u een vloeistofdichte vloer altijd laten inspecteren door een geaccrediteerd inspecteur. Na deze inspectie ontvangt u een VVV-verklaring (voorheen PBV-verklaring). Deze verklaring is 6 jaar geldig. Na deze verklaring voldoet uw vloer aan de richtlijnen die ingesteld zijn door de Stichting Infrastructuur Kwaliteitsboring Bodembeheer (SIKB).

Betonnen bedrijfsvloer op kleur

Wist u dat het mogelijk is om kleur toe te voegen aan uw betonvloer? Wij voegen kleur toe aan uw betonvloer door middel van zeer fijne deeltjes kleurpigment. Tijdens het vlinderen strooien we deze in de toplaag van de betonvloer. Zo zit de kleur echt in de vloer verwerkt en zal deze op termijn ook niet gaan vervagen.

Offerte op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom. We bespreken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw bedrijf.
Contact opnemen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.